Care sunt cele mai bune trotinete electrice?

Care sunt cele mai bune trotinete electrice?

In peisajul urban de astazi, plin de trafic si aglomeratie, a face naveta cu masina sau chiar a folosi transportul public devine un proces destul de neplacut.

O mare parte din oameni ar fi de acord ca naveta catre locul de munca necesita un nou mod de operare: trotineta electrica.

Acest mijloc de transport motorizat, compact si portabil este nu numai eficient, ci si foarte distractiv de utilizat si intretinut. Desi pe piata exista numeroase marci de trotinete electrice, acestea nu sunt construite la fel si se diferentiaza printr-o serie de caracteristici definitorii.In timp ce unele trotinete electrice pliabile ofera o durabilitate mai mare datorita greutatii ridicate, exista si trotinete care cantaresc mai putin de 20 de kilograme si sunt usor de transportat, dar care dispun de sisteme de suspensie inferioare.

In plus, cele mai bune trotinete electrice au un computer digital, discuri electrice, baterii eficiente / durabile, faruri cu LED, precum si un design minimalist si usor de pliat in doi pasi pentru portabilitate si depozitare confortabila. Asadar, cea mai buna trotineta este, fara indoiala, cea electrica. Care sunt cele mai bune trotinete electrice?

  1. OjO Commuter Scooter – Cea mai buna trotineta electrica pentru adulti destinata navetei.

Cea mai avansata tehnologie combinata cu un design practic, face trotineta electrica Ojo pentru adulti o alternativa ideala a transportului traditional. Aspectul este elegant si atractiv, in timp ce materialele o fac sa fie suficient de usoara pentru a fi transportata.

Ceea ce diferentiaza cu adevarat aceasta trotineta este incarcatorul portabil si bateriile inlocuibile, care ofera un nivel de confort greu de egalat pe aceasta piata. Un produs cu asemenea caracteristici, avand un pret pe masura va fi intotdeauna o tinta pentru hoti, dar acest model electric Ojo dispune de un sistem de alarma cu detectare a miscarii.

Desi pretul este ridicat, trotineta electrica este o solutie economica pe termen lung pentru naveta si ar trebui privita drept o investitie valoroasa.

  1. URB-E – Cea mai buna trotineta electrica pliabila.

Modelul electric premiat al URB-E este unul dintre cele mai avansate produse de pe piata pana in prezent.

Designul convenabil pliabil si greutatea totala de 13,5 kg iti permit sa iei aceasta trotineta electrica oriunde.

  1. Gigabyke Groove – Cea mai buna trotineta electrica de nivel mediu     

Trotineta electrica Gigabyke Groove este mai mult decat capabila sa inlocuiasca transportul public sau chiar masina ca mijloc de naveta.

Ceea ce diferentiaza trotineta electrica Gigabyke este accentul pus pe durata de viata a bateriei. Pedalele te ajuta sa te deplasezi, permitandu-ti sa parcurgi 56 km doar cu o singura incarcare. Astfel, toate componentele si caracteristicile acestei trotinete au fost concepute pentru a fi eficiente: de la farul cu LED, la bateria cu litiu pe baza de siliciu.

  1. Trotienta electrica Mi de la Xiaomi. 

Cu trotineta sa Mi, Xiaomi este hotarat sa schimbe modul in care oamenii percep naveta prin intermediul trotinetei electrice. 

De ce sa alegi trotineta electrica Mi?

  • Pentru inceput, a castigat premiul Reddot – „Cel mai bun dintre cei mai buni” in 2017 si IF Design Award in 2017.
  • Aplicatia intuitiva si usor de utilizat ofera un nou nivel de confort si securitate.
  • Odata ce trotineta Mi este asociata prin Bluetooth, se poate utiliza smartphone-ul pentru a verifica viteza, durata de viata a bateriei, istoricul kilometrajului etc.
  1. Pocket Mod Euro – Cea mai buna trotineta electrica pentru copii.

Motivul prinicipal pentru care trotineta Pocket Mod Euro este ideala pentru copii sunt comenzile sale foarte simple si intuitive, cu acceleratie si frana asemanatoare cu ceea ce se poate gasi pe o bicicleta.

Ceea ce impresioneaza, de asemenea, este stabilitatea sa, chiar si la viteze mici. Viteza maxima de 24 km / h este alimentata de un motor cu lant, ceea ce inseamna ca nu se va strica la contactul cu suprafete aspre sau pe iarba.

Odata utilizata, vei fi impresionat de viteza, stabilitatea si rezistenta acestei trotinete electrice pliabile de ultima generatie, alimentata cu energie verde.

Capabila de viteze cuprinse intre 22 si 24 km / h (in functie de model) si echipata cu frane cu disc, aceasta trotineta electrica de inalta performanta este partenerul ideal pentru plimbarile celor mici sau pentru calatoriile tale zilnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *