Ce casca este potrivita pentru trotineta electrica?

Ce casca este potrivita pentru trotineta electrica?

  Desi purtarea unei casti nu este obligatorie, folosirea acesteia asigura protectie si ajuta la evitarea accidentarii atunci cand folosesti trotineta electrica. Din acest motiv, utilizarea acestui echipament de siguranta este recomandata de catre fiecare producator. Desigur, pentru ca accesoriul sa iti ofere o protectie eficienta, acesta trebuie sa fie de buna calitate. Dar dupa ce criterii alegi tipul de material? In ce model sa investesti? Ce caracteristici trebuie sa indeplineasca? Gasesti toate raspunsurile in acest articol. Chiar daca la doar un click distanta se pot gasi numeroase modele de casti, trebuie luate in considerare o serie de criterii pentru a gasi echipamentul potrivit unei trotinete electrice. Desigur, operatiunea nu va fi cu adevarat usoara data fiind multitudinarea marcilor si modelelor disponibile pe piata. Asadar, pentru a-ti simplifica sarcina de cercetare, iata cateva criterii de selectie dupa care te poti ghida:

Protectia

 Deoarece rolul sau este de a garanta siguranata persoanei care o poarta, o casca buna trebuie sa aiba o structura rezistenta la impact. Accesoriile echipate cu carcasa dura si suport dublu stratificat sunt cele mai eficiente. In plus, asigura-te ca echipamentul a fost fabricat in conformitate cu standardele actuale din punct de vedere al calitatii si sigurantei. 

Marimea 

O casca a carei dimensiune corespunde cu cea a capului tau te va proteja mult mai bine decat un accesoriu ale carui dimensiuni nu sunt adaptate (prea mari sau prea mici). In prezent, noile versiuni ale echipamentului sunt toate echipate cu o curea modulara sau buton de reglare care permite utilizatorilor sa isi ajusteze dimensiunea castii. 

Confortul 

 Confortul depinde, in general, de greutatea castii si a sistemului de ventilatie. Cand vine vorba de ventilatie, este necesar un sistem care reduce rezistenta aerului si transpiratia. 

Designul 

 Alegerea designului este mai presus de toate o chestiune de preferinte. Daca, pe baza culorilor sau modelelor intalnesti doua sau mai multe modele care te reprezinta, poti lua in considerare alte elemente pentru a te decide. Spre exemplu, prezenta LED-urilor integrate (sau a microfonului) si a conectivitatii pot face diferenta. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *