Ce vehicul electric urban sa alegi pentru a economisi bani?

Ce vehicul electric urban sa alegi pentru a economisi bani?

  Deplasarea in oras nu este intotdeauna usoara pentru majoritatea locuitorilor desi face parte din activitatile cotidiene ale tuturor. Pe langa traficul rutier aglomerat, pretul combustibilului creste zilnic, iar transportul public este din ce in ce mai populat. Asadar, putem afirma ca naveta a devenit destul de costisitoare pentru locuitorii unui oras mare.

  Acesta este principalul motivul pentru care este interesant sa optezi pentru mijloace de transport alternative, mai economice, cum ar fi vehiculele electrice urbane.Pentru ca exista mai multe tipuri, acest articol contine un top al celor mai economice si bune mijloace de transport alternative: 

Alegerea nr. 1: Skateboard electric.

Alegerea nr. 1: Bicicleta electrica.

Alegerea nr. 3: Trotineta electrica.

Alegerea nr. 4: Monociclu electric.

Alegerea nr. 5: Hoverboard.Alegerea nr. 1: Skateboard electric.

Skateboardul electric este unul dintre cele mai interesante mijloace de transport urbane destinate adolescentilor si tinerilor. Desi clasicul skateboard este folosit deja de un numar extrem de mare de tineri, odata cu aparitia variantei sale electrice, publicul caruia i se adreseaza s-a extins exponential.

Utilizarea unui skateboard poate reprezenta un mod de a economisi bani cand vine vorba de transport, iar versiunea sa motorizata este mult mai usor de manevrat decat pare.

Fiind considerat unul dintre cele mai economice vehicule urbane, pretul unui skateboard electric porneste de la 500 lei, si poate varia in functie de caracteristici si accesorii.Alegerea nr. 2: Bicicleta electrica.

Intr-un mediu urban aglomerat, doua roti sunt intotdeauna mai agile, mai usor de parcat si mai ales mai putin costisitoare. Astfel, pentru o naveta fara prea mult efort, o bicicleta electrica reprezinta o varianta extrem de convenabila.

Asemenea unei biciclete normale, poate fi parcata chiar si in cele mai improbabile locuri, permitandu-va sa pastrati o anumita independeta comparativ cu celelalte mijloace de transport.

Un alt avantaj al bicicletei electrice este reprezentat de faptul ca te ajuta sa faci miscare intr-un mod moderat si constant. Cu o mare autonomie, deplasarea in oras nu va mai fi o problema. Pe piata se pot gasi numeroase modele incepand de la 1000 lei cu caracteristici diferite.Alegerea nr. 3: Trotineta electrica.

Economice, practice, ecologice, nedaunatoare… Toate caracteristicile mentionate mai sus pentru bicicleta electrica sunt valabile si in cazul trotinetei motorizate.

Cu toate acestea, achizitionarea unei trotinete electrice poate fi mai atractiva, deoarece este mai transportabila si usoara decat o bicicleta. Spre exemplu, aceasta poate fi folosita ca mijloc de transport complementar transportului urban. Deoarece este pliabila, poate fi transportata oriunde fara a deranja, fiind astfel foarte practica.

Pe scurt, trotineta electrica te poate elibera de toate constrangerile transportului obisnuit, avand preturi pornind de la 500 lei.Alegerea nr. 4: Monociclu electric.

Desi este destul de nou in lumea vehiculelor electrice, acesta ofera numeroase avantaje, inclusiv cele mentionate anterior.

Daca sunteti in cautarea unui vehicul super compact si mic, atunci alegerea ideala pentru tine este monociclul electric. Acesta, contrar aseptarilor, datorita formii sale, este foarte usor de manevrat.

Pe langa faptul ca este un accesoriu elegant, aceasta roata electrica nu este poluanta, este confortabila si extrem de distractiva. Cu sau fara ghidon, puteti opta pentru acest mijloc de transport cu modele accesibile pornind de la aproximativ 1500 lei.Alegerea nr. 5: Hoverboard.

Putem considera acest mijloc de transport o alternativa foarte buna la masina sau motocicleta. In cazul in care aceste vehicule nu va sunt accesibile, atunci achizitionarea unui hoverboard poate fi solutia potrivita.

Acesta permite miscarea fara efort si este usor transportabil, putand fi folosit atat in exterior, cat si in interior.

Este un dispozitiv care combina eleganta, designul, dar si tehnologia de varf, fiind totodata o metoda de economisire a banilor. Preturile variaza in functie de model si marca, pornind de la 600 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *