Intrebari frecvente despre trotineta electrica

Intrebari frecvente despre trotineta electrica

Accesorii si piese de schimb trotineta electrica

Aveți nevoie de vreo piesă sau înlocuire a scuterului electric? Sau doriți doar să o melodizați? Am selectat pentru tine cel mai bun repertoriu de accesorii și la cel mai bun preț. Am creat această pagină astfel încât să poți avea acces la toate accesoriile suplimentare ale skate-ului tău electric: scuter electric, skateboard electric, hoverboard, biciclet electric, newbot, segway etc.

Orice tip de vehicul electric poate folosi aceste accesorii în multe circumstanțe. Vrem să vă personalizați skateboard-ul după bunul plac, precum și să vă protejați de toate accidentele posibile pe care le puteți avea cu acestea. Amintiți-vă că putem atinge viteze mari conducând acest tip de mijloc de transport.

Ți-ai tăiat scuterul? Vrei să pui o roată solidă? Avem un tutorial complet pentru a schimba roata scuterului dvs. xiaomi, fie versiunea normală, fie cea pro. Puteți cumpăra piese de schimb pentru roți și dormitoare pe site-ul nostru și veți avea acces și la tutorial pentru a le schimba cu ușurință. După cum vedeți, ne-am gândit la toate.

Avem toate tipurile de accesorii pentru skateboardul dvs. electric, chiar și cele pe care vi le puteți imagina cel mai puțin, cum ar fi suporturile camerelor pentru scuter electric, dacă lucrul dvs. este să înregistrați în timpul conducerii.

Accesorii și piese de schimb generale pentru scuter electric

Prima noastră secțiune este dedicată acelor accesorii și piese de schimb compatibile cu orice tip de scuter electric și ar putea fi considerate generice. De exemplu, roțile. Acestea sunt scutere de schimb sau scutere de tip hoverboard, printre altele. Este secțiunea noastră cea mai populară și cu accesoriile esențiale pentru a conduce scuterele noastre electrice.

Accesorii și piese de schimb pentru scuter electric tip scooter

Am dedicat această secțiune accesoriilor și pieselor de schimb ale scuterelor electrice. Aceste scutere se caracterizează prin faptul că au două roți și un ghidon pentru manevrarea acestuia. În general, acestea sunt cele mai utilizate în orașe pentru a se muta și sunt cele care inundă orașele.

Ghiduri de cumpărare și analiză scuter

Am compilat pentru clienții noștri cele mai bune ghiduri de cumpărare a scuterului electric, astfel încât să puteți alege scuterul electric care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., cu o gamă largă de preț și calitate. De asemenea, avem o analiză a scuterelor electrice, unde am mărunțit-o pe cea mai bună dintre cele mai vândute scutere. Putem evidenția analiza Xiaomi M365 PRO, scuter recent și vitaminic al patinajului electric M365 original.

Căutați un anumit brand? Vrei să vezi toate mărcile chineze de scutere electrice? Avem și un articol care vă povestește despre ele!

De ce să cumperi un scuter electric?

Distracție garantată

Când nu vi se pare plictisitor să vă mutați dintr-un loc în altul? Uneori devine chiar o rutină. Cu toate acestea, cu un scuter electric care se schimbă absolut. Dar cum? Aceste vehicule vă permit să vă distrați cu peisajele și străzile în timp ce călătoriți. În plus, acestea oferă posibilitatea unor călătorii grozave. Astfel, calatoria călătoriei dvs. nu va fi întotdeauna aceeași și nu veți avea acea monotonie în zilele voastre.

Calatorie rapida

Scuterele aprobate astăzi ating o viteză de 25 km / h, care vă va permite să ajungeți în locuri de mai multe ori mai devreme decât dacă ați fi în mașină. Faceți testul și veți vedea ca și cum sunteți pe un scuter, liniștiți-vă banda de biciclete, fără semafoare și fără blocaje, veți ajunge mult mai relaxat și în curând pe site-uri.

Logic, mișcând mai repede, economisim timp prețios. Știți ce spun ei, cel mai valoros atu al pământului este timpul, iar cu scuterul dvs. îl puteți salva, care dă plăcere.

Nu mai cheltui pe transportul în comun

Uneori, transportul public nu este un castan? Mult timp și bani. Durează mult timp, uneori este aglomerat și poate prezenta chiar întârzieri neașteptate. Este unul dintre motivele pentru care uneori nu ieșim. Ce da ?. Și a fost din cele mai vechi timpuri. Ei bine, cu scuterul electric nu veți avea aceste probleme. Vei salva o pastă și disconfort.

Scooterele consuma multă energie electrică? Nu!

Mai multe motive pentru economisire. Încărcarea unui scuter nu înseamnă aproape nicio cheltuială, deci veți economisi și în acest sens. Imaginează-ți dacă ar trebui să introduci gaz în mașină, sigur, dacă taxe … Totul este avantaje și economii!

2 thoughts on “Intrebari frecvente despre trotineta electrica”
 1. Pheno
  Pheno

  Buna seara,
  1. Exista aplicatii pentru Xiaomi M365 PRO ce pot fi instalate pe desktop/laptop?
  2. Pot achizitiona vreodata in Romania suspensie spate Monorim pentru Xiaomi M365 PRO? Mentionenz ca nu sunt posesor de card bancar si pot plati doar ramburs, la curier (sunt pensionar)
  3. Aveti seturi 2 x anvelope cu camere de aer de 10 inch? (camera de aer din fata are supapa in forma de L iar camera de aer din spate are supapa in forma de I). Daca aveti, se potrivesc fara modificari de jantele rotilor originale, care sunt dotate cu anvelope cu camere de aer de 8,5 inch?
  Cu respect,
  Pheno

 2. BONATIU LIVIU
  BONATIU LIVIU

  Ce adaptor recomandați pentru unflat roata la trotineta Kugoo G booster.. Mulțumesc de răspuns..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *