Baterie originala XIAOMI M365- LG 7.8Ah

SKU: 1015260000010
975.00 lei
Out of stock
SKU: 1015260000010 Categories: , Tag:
Adauga la favorite
Adauga la favorite

Baterie originiala LG 7.8Ah, cu litiu, pentru trotineta electrica Xiaomi Mijia M365 / PRO. Produs inovativ premiat in 2017 de Red Dot la categoria “Best of the best” si de iF Design Award. Acesta ajuta trotineta sa-si recapete performanta maxima la fel ca in primele zile, fiind un accesoriu de calitate care inlocuieste fidel acumulatorul original.

Transport Rapid 24H

Livram produsele din stoc, prin curier in 24 de ore oriunde in tara.

Retur Gratuit in 14 Zile

Ai posibilitatea de a returna produsele conform legislatiei in vigoare in 14 zile.

Modalitati de Plata

Plata cu online cu cardul, numerar sau criptomonede

Descriere

Cand trebuie schimbata bateria trotinetei electrice Xiaomi M365 / PRO?

Performanta trotinetei electrice depinde in mare parte de starea bateriei. Atunci cand aceasta nu mai functioneaza la capacitatea initiala, se recomanda inlocuirea cu o baterie noua. Astfel, trotineta electrica isi va recapata eficienta maxima. In general, defectarea bateriei poate fi semnalata de probleme precum scaderea autonomiei sau a puterii, ori de un timp de racire prea lung sau prea scurt. Acestea sunt semne ca bateria trotinetei electrice trebuie schimbata.  

 • Aceste incidente pot aparea in momentul in care bateria s-a defectat, dar se pot datora de asemenea si deteriorarii anumitor componente (piese electronice, cabluri etc.) In oricare dintre cazuri, inlocuirea bateriei poate reda performanta maxima a trotinetei electrice. 

 • Este important ca bateria de schimb sa fie compatibila cu accesoriul original, altfel aceasta nu va putea inlocui bateria defecta. Trotinetele electrice Xiaomi M365 / PRO trebuie sa fie echipate cu acumulatoare care au capacitatea de 7.800 mAh si intensitatea de 36 sau 41 de volti.

Cum stabilim ca defectiunea trotinetei electrice se datoreaza bateriei si nu altor componente?

 

 

Daca trotineta electrica are o autonomie scazuta sau nu mai porneste deloc, problema poate avea legatura cu controler-ul, cu tabloul de bord sau cu bateria. Daca sistemul de comanda si tabloul de bord ale trotinetei electrice sunt operationale, atunci defectiunea se datoreaza intr-adevar bateriei. Pentru ca acest lucru sa fie sigur, pot fi efectuate cateva teste practice:

 • Reincarcati bateria timp de 8 ore, apoi observati daca trotineta electrica functioneaza la viteza maxima. Daca nu, inseamna ca bateria poate fi defecta.
 • Testul incarcatorului: daca nu se aprinde niciun indicator atunci cand incarcatorul este conectat la dispozitiv, se poate ca bateria sa fie stricata.

 • Verificarea tensiunii bateriei: Acest lucru se poate face prin intermediul unui multimetru.
 • Nivelul ar trebui sa depaseasca tensiunea nominala, chiar daca bateria este descarcata. Daca acest lucru nu se intampla, se datoreaza cu siguranta bateriei.

Cum se inlocuieste bateria trotinetei electrice Xiaomi M365 / PRO?

 

 

Dupa un timp de utilizare a trotinetei electrice, autonomia si viteza acesteia pot fi usor afectate. Aceste probleme pot fi semnalul pentru inlocuirea bateriei M365 / PRO. Desi schimbarea bateriei vechi cu una noua poate parea complicata, acesta este un proces accesibil oricui. Pentru realizarea unei inlocuiri eficiente a bateriei vechi, se recomanda respectarea unor pasi simpli: 

 • Intoarce trotineta electrica, pentru a desuruba placa sub care se afla bateria 
 • Deconecteaza conectorii care conecteaza bateria si trotineta 
 • Dupa desurubarea placii, scoate suruburile care fixeaza bateria 
 • Extrage bateria
 • Introdu noua baterie 

 • Insurubeaza noua baterie 
 • Reconecteaza noua baterie la trotineta electrica, prin intermediul conectorilor 
 • Insurubeaza la loc placa mentionata in primul pas 
 • Incarca noua baterie la capacitate maxima  
 • Inlocuirea bateriei a fost realizata cu succes, iar acum te poti bucura de trotineta electrica Xiaomi M365 ca noua!