Reducere!

Cauciuc plin antiexplozie 8.5 inchi trotineta electrică Xiaomi M365 PRO

142.66 lei 128.39 lei

Salvează timp si bani cu ajutorul cauciucului plin de 8.5 inchi pentru trotineta electrică Xiaomi M365 sau M365 PRO. Designul cu perforații absoarbe șocurile, însă vine cu un plus de rigiditate. Recomandăm montarea cauciucului plin pe roata din spate a trotinetei pentru a nu resimți atât de puternic șocurile, cum s-ar resimti la montarea acestuia pe roata din față. Pentru un plus de confort alege kitul de suspensie pentru atenuarea șocurilor. Astfel, asiguri o durată de viață mai lungă a sistemului de pliere și a bării cadru.

În stoc

CUMPĂRĂ ACEST PRODUS ȘI CÂȘTIGĂ 129 puncte

Descriere

ELASTICITATE
Proiectarea anvelopelor solide a fost studiată pentru a permite flexibilitatea. Anvelopa poate fi întinsă, dar va reveni întotdeauna la forma sa inițială. Memoria de tip tampon și microsporii redusi permit recuperarea formei în funcție de schimbările de presiune și temperatură atunci când folosești trotineta electrică.

DESIGN INTELIGENT
Anvelopa are un model profund antiderapant pentru a preveni alunecarea.

DURABILITATE
Cauciucul plin pentru trotineta electrică a fost gandit pentru a putea face față oricărui tip de drum, fiind o anvelopă durabilă în timp. Procesul său de fabricație asigură protecție împotriva razelor UV. Anvelopele sunt confecționate din cauciuc natural pentru a menține flexibilitatea pe parcursul deplasării iar polimerul fiind folosit pentru o rezistență mai mare la uzură.

MATERIAL DE CALITATE
Confecționat din material de cauciuc de înaltă calitate, cu suprafață canelată din cauciuc, care asigură o aderență excelentă, rezistent la explozie și  presiune, precum și la abraziune. Materialul din cauciuc special cu suprafață canelată oferă siguranță excelentă la gripare.

USOR DE UTILIZAT
Nu mai ai nevoie de patch-uri, cameră sau pompă cu ajutorul anvelopei pline pentru trotineta Xiaomi M365. Nu sunt necesare reparații sau întreținere.

ATENȚIE: înainte de instalarea cauciucului, este recomandat să-l înmuiați în apă caldă la aproximativ 60 de grade timp de 3 minute, ceea ce va facilita instalarea ușoară. Puteți unge cu puțin ulei interiorul cauciucului plin pentru a simplifica montarea acestuia.

Pachetul conține: 1 x cauciuc plin antiexplozie

Specificații:

Material: Cauciuc
Culoare: Negru
Diametru interior: 14cm / 5,5 inch
Diametru exterior: 21cm / 8,5 inch
Greutate: 575g / 20.3oz

Informații suplimentare

Culoare

Alb, Negru