Transport Rapid 24H
Livram produsele din stoc, prin curier in 24 de ore oriunde in tara.
Masca de protectie reutilizabila S-KN95 / N95 / FFP2, PM2.5 împotriva coronavirus (COVID-19 sau SARS-COV-2). Măștile KN95 filtrează peste 95 la sută din particulele fine cu un diametru de 75 nanometri sau mai mult. Agenții patogeni pentru noul coronavirus au aproximativ 100 nm în diametru.
@media only screen and (min-width: 1000px) and (max-width: 5000px){body.kc-css-system .kc-css-382524{width: 100%;}body.kc-css-system .kc-css-849526{width: 50%;}body.kc-css-system .kc-css-927670{width: 50%;}}
Forma 3D a mastii este proiectata pentru forma fetei umane, asigura etanseitatea si creste capacitatea de respiratie a mastii. Imbunatateste considerabil permeabilitatea aerului si o face mai confortabila de purtat si respirat.
Potrivita pentru protectia impotriva particulelor PM2.5, alimentelor, substantelor chimice, prafului de carbune, prafului de ciment, topirii si prelucrarii metalelor.
Pentru dezinfectarea, igienizarea și sterilizarea măștilor de protecție, cercetătorii recomandă 30 de minute de expunere la lumină UV, aburi fierbinți timp de 10 minute sau 30 de minute în cuptor special conceput la 70°C. ATENTIE! NU folosiți metode de dezinfectare pe bază de alcool și clor. Acestea vor elimina încărcarea statică din microfibrele măștilor faciale N95, reducând eficiența filtrării. În plus, clorul păstrează gazul și după decontaminare, iar acești vapori pot fi dăunători.
Pe baza comparației de mai jos, este rezonabil să spunem că măștile KN95, AS / NZ P2, clasa I Coreea și DS FFR-urile Japoneze sunt echivalentul respiratorilor americani NIOSH N95 și FFP2 europeni, pentru filtrarea particulelor pe bază de ulei, cum ar fi cele rezultate de la focuri sălbatice, poluarea aerului PM 2.5, erupții vulcanice sau bioaerosoli (de exemplu, viruși). Cu toate acestea, înainte de a selecta o mască, rugăm utilizatorii să consulte reglementările și cerințele de protecție respiratorie locală sau să verifice cu sănătatea publică locală sau alte autorități pentru îndrumare.
Coronavirus. Purtăm sau nu mască de protecție?
Organizaţia Mondială a Sănătăţii a decis că situaţia generată de noul coronavirus este pandemie, în contextul în care s-au înregistrat cazuri de infecţii în aproape toate ţările lumii. Potrivit OMS, o pandemie este răspândirea la nivel mondial a unei noi boli şi apare atunci când un virus apare şi se răspândeşte în întreaga lume, iar majoritatea oamenilor nu au imunitate la el.
Purtarea măștii este una dintre măsurile de prevenire și limitare pentru răspândirea anumitor boli respiratorii, inclusiv cea determinată de noul coronavirus SARS-CoV-2 . Cu toate acestea, doar utilizarea unei măști nu este suficientă pentru a asigura un nivel adecvat de protecție și ar trebui adoptate și alte măsuri la fel de relevante.
Purtarea măștii, atunci când nu este indicată, poate provoca costuri inutile, încărcarea achizițiilor și poate crea un fals sentiment de securitate care poate duce la neglijarea altor măsuri esențiale, cum ar fi practicile de igienă a mâinilor.
Folosirea măștii trebuie combinată cu igiena adecvată a mâinilor și cu alte măsuri de prevenire și control a transmiterii noului coronavirus de la om la om. Dacă nu eşti aproape de oameni care tuşesc şi strănută, atunci nu e nevoie să porţi mască. Virusul intră în corp prin membranele mucoase, prin ochi, nas sau gură şi se transmite de la persoană la persoană când ne atingem ochii, nasul sau gura sau dacă inhalăm stropii rezultaţi atunci când cineva strănută sau tuşeşte în apropierea noastră.
Cel mai bun mod de a ne proteja împotriva coronavirusului şi a altor infecţii respiratorii este o igienă corectă a mâinilor. Una dintre problemele provocate de oamenii care poartă măşti sau îşi fac stocuri de măşti de protecţie deşi nu au nevoie de ele este aceea că nu vor fi suficiente măşti acolo unde chiar e nevoie de ele. Marea majoritate a oamenilor nu e predispusă infectării cu noul coronavirus, pentru cei mai mulţi va fi ca o răceală minoră, cei mai în vârstă şi cei care suferă de alte afecţiuni sunt cei mai expuşi. Nu trebuie să vă panicaţi şi să mergeţi să cumpăraţi măşti de protecţie
Spălarea și dezinfectarea mâinilor sunt acțiuni decisive pentru a preveni infecția. Mâinile se spală cu apă și săpun cel putin 20 de secunde. Daca nu exista apă și săpun, puteți folosi un dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool de 60%.
Spălarea mâinilor elimina virusul.
Mențineți distanța de cel puțin 1 metru între dumneavoastră și alte persoane, în special când acestea tușesc, strănută sau au febră, deoarece picăturile de salivă pot transmite virusul de la o distanță apropiată.
Virusul se transmite mai ales pe cale respiratorie, dar poate intra în corp prin ochi, nas și gură, astfel eviați atingerea dacă nu v-ați spălat bine mâinile.
Mâinile intră in contact cu suprafețele contaminate de virus răspândidu-se in tot corpul .
Dacă aveți infecție respiratoare acută, evitați apropierea de alte persoane, tușiți cu gura acoperită sau într-un șervețel de preferat de unică folosință, purtați mască de protecție si spălați măinile. Dacă in momentul în care tușiți vă acoperiți gura cu mâinile ,puteți contamina obiecte sau persoane cu care veniți în contact.
Momentan, nu există cercetări științifice care evidentiază ca folosirea medicamentelor antivirale, pot preveni infectarea cu noul coronavirus (Covid-19). Antibioticele funcționeaza doar impotriva bacteriilor nu împotriva virusului.
Covid-19 este un virus, deci nu se utilizează antibiotic ca și metodă de prevenire sau tratament, decât în cazul în care se constată și o infecție bacteriană.
Dezinfectanții chimici ce pot ucide noul coronavirus (Covid-19), sunt dezinfectanți ce conțin, clor, înnălbitori, solvent, etanol de 75%, acid paracetic si cloroform. Medicul și farmacistul dumneavoastră vor ști ce să recomande.
Organizația Mondială a Sănătății, recomandă folosirea măștii de protecție doar în cazul în care suspectați că ați fost contaminat cu noul coronavirus, și prezentați simptome de tuse, strănut, sau în cazul in care acordați asistență unei persoane care este suspectă de a fi infectată cu noul coronavirus. (O calatorie recenta în China sau zonele in carantina din Europa, cu simptome respiratorii).
UTILIZAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE – ajută și limitează răspândirea virusului dar trebuie să fie folosită împreună cu celelalte măsuri de igienă printre care spălarea mâinilor pentru cel puțin 20 de secunde. Nu este necesar a se folosi măști de protecție suprapuse una peste alta.
Organizația Mondial a Sănătății a declarat că persoanele care primesc pachete din China nu se supun nici unui risc de a se contamina cu noul coronavirus, deoarece acesta nu trăieste mult timp pe suprafețe . Până în prezent nu există nici o dovadă că produsele/obiectele produse în China pot transmite noul coronavirus (Covid-19).
Perioada de incubație a noului coronavirus, este cuprins intre 1 și 14 zile. Daca v-ați întors dintr-o călătorie din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin de 14 zile sau ați intrat în contact cu persoane care s-au întors din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin 14 zile și aveți febră, tușiți, prezentați dificultate respiratorie, dureri musculare și stări de oboseală, sunați la 112 pentru a primi informații necesare. Purtați mască de protecție dacă intrați în contact cu alte persoane, folosiți servețele de unică folosință și spală bine mâinile.
În acest moment nu există dovezi că animalele de companie, câini și pisici pot fi infectate de virus. În orice caz, trebuie să ne spălăm tot timpul mâinile cu apă și săpun după ce intrăm în contact cu animalele de companie.