Set șuruburi prindere ghidon trotineta electrică Xiaomi M365 PRO

20.00 lei

Set 4 șuruburi pentru prindere ghidon trotinetă electrică scuter Xiaomi Mijia M365. Se folosește pentru înlocuirea celor uzate, în prinderea ghidonului de axul vertical al trotinetei, iar șuruburile sunt tip M5 de 12mm cu cap cilindric conic și lăcaș hexagonal (imbus). Spre deosebire de alte șuruburi M5x12, acestea se mulează perfect pe trotinetă, nerămânând ieșite în exterior, datorită formei conice a capului sau. Culoarea neagră a suruburilor permite o mascare perfectă în aspectul trotinetei.

CUMPĂRĂ ACEST PRODUS ȘI CÂȘTIGĂ 20 puncte
SKU: 101730500001 Categorie:

Descriere

100% nou și de înaltă calitate. Fabricat din materiale de înaltă calitate pentru durabilitate. Artizanat fin, aspect neted și frumos. Metodă de instalare este simplă și ușor de utilizat. Preveniți frecarea și coroziunea. Culoarea neagră Material: metal Lungime șurub: aproximativ 12mm / 0.47in Aplicație: Pentru scuterul electric Xiaomi M365 și alte scutere electrice. Listă: Șurub frontal * 4 Doar conținutul pachetului de mai sus, alte produse nu sunt incluse.

Fabricat din metal de înaltă calitate, rezistent, flexibil și are performanțe bune. Cu un strat rezistent anticoroziv, rezistent la apă și antioxidant. Ușor, dar puternic și durabil, șurubul este întărit pentru a-l face și mai puternic. Liniile filetate ale șuruburilor sunt clare și îngrijite, ușor de instalat, 4 șuruburi pentru frunte pot fi utilizate că șuruburi de înlocuire atunci când aveți nevoie. Înlocuirea șuruburilor frunții pentru scuterul electric Xiaomi M365, care poate fi un bun înlocuitor pentru accesoriile originale.