Service si reparatii trotineta electrica

eScooter.Services

Strada Brânduşelor 2 –
București – Municipiul București – 031256
Romania

Gnex Bucuresti

Șoseaua Ștefan cel Mare 33 –
București – Municipiul București – 020131
Romania

Scutermag

Strada Ady Endre 31 –
Oradea – Municipiul Oradea – 410002
Romania

DAKOR

Calea Șerban Vodă 43 –
București – Municipiul București – 040203
Romania

QuickVolt

Bulevardul Decebal nr. 18 –
București – Municipiul București – 030968
Romania

E-trotineta.ro

Strada Maramureșului Nr 149 –
Cluj-Napoca – Municipiul Cluj – Napoca – 400273
Romania

Bici Time

Strada Bascov nr 8 -12 –
București – Municipiul București – 061701
Romania

Service Trotinete

Strada Alexandru Vaida – Voievod nr. 1 –
Timișoara – Municipiul Timișoara – 300533
Romania

E-Fain

Strada Maramureșului nr. 149 –
Cluj-Napoca – Municipiul Cluj – Napoca – 400273
Romania

TrotinECO

Bulevardul Tomis 149A –
Constanța – Municipiul Constanța – 900652
Romania

E-Joy

Strada Regimentul 11 Siret –
Galați – Municipiul Galați –
Romania

Inchirieri Trotinete Electrice Brasov

Strada Postăvarului 2 –
Brașov – Municipiul Brașov – 500024
Romania

MotoRevolution

Strada Eroul Necunoscut 53 –
Oradea – Municipiul Oradea – 410175
Romania

evoMAG.ro

Splaiul Unirii nr. 257-259 –
București – Municipiul București – 030137
Romania

Doctor Trotineta

Strada Complexului nr 3 –
București – Municipiul București – 031695
Romania

WeDoo.ro

Splaiul Unirii 160 –
București – Municipiul București – 040041
Romania

AirMotion.ro

Bulevardul Timișoara 26 –
București – Municipiul București – 061331
Romania

WeAreElectric.ro

Splaiul Unirii 160 –
București – Municipiul București – 101100
Romania

Ai o trotineta electrica si cauti un service pentru reparatii?

Xiaomi M365, Kugoo, E-Twow, Ninebot, QuickVolt, Dakor sau orice alt tip de trotineta electrica? Afla ce service pentru trotinete electrice este cel mai aproape de tine indiferent de orasul in care te afli.

Asa cum ne asteptam, trotinetele electrice sunt intr-o crestere continua atat ca popularitate, cat si ca numar de utilizatori. Astfel am pregatit o serie de indrumari care te vor ajuta sa mentii viața trotinetei tale pe o perioada mai lunga de timp.

Întreținere și reparații trotinete electrice

Pentru a te asigura că trotineta este în stare de funcționare perfectă, poți face câteva lucruri.

Fiecare trotineta electrica este diferita, de aceea este important să citești cu atenție recomandările producătorului din manualul de utilizator.

Curățarea scuterului este importantă din mai multe motive: nu numai pentru a îmbunătăți aspectul, ci și pentru poate acționa ca o măsură de preventie împotriva murdăriei, prafului și nisipului care pot intra în părțile mai puțin vizibile ale scuterului.

Asigura-te că trotineta este uscata în caz de expunere la apă(mai ales in zona bateriei).

Folosește diferite tipuri de protecție ce te pot salva de costuri neașteptate: Protectie Silicon Dashboard sau Protectie waterproof in zona bateriei.

Bateria

Una dintre cele mai importante componente ale trotinetei electrice este bateria.

Există baterii de plumb sigilate sau cu gel care necesita o încărcare îndelungată după utilizare. Toate scuterele vin cu un ghid pentru durata de viață a bateriei, dar acest lucru se va aplica numai dacă se mentin bateriile corect încărcate. Pentru a maximimiza viața bateriei se recomandă încărcarea acesteia timp de cel puțin 12 ore pentru prima dată, când este cumparata trotineta.

Evident, este de la sine înțeles că vor pierde capacitatea în timp. În acest sens, se recomandă ca, o dată pe an, să mergi la un service de trotinete electrice pentru a te asigura că bateriile sunt încărcate corect.

Pentru a curăța bateria se utilizează o cârpă ușor umedă. Dacă bateriile sunt ude, se curată și se lasa la uscat înainte de a se folosi din nou scuterul.

În timp, vei observa cum capacitatea bateriei scade, ceea ce determina să fie încarcat mai des scuterul.

În funcție de tipul de scuter pe care îl utilizați, poate fi necesar să se încarce bateriile după fiecare călătorie sau pur și simplu atunci când indicatorul de încărcare de pe scuterul arata faptul că bateriei este redusă.
Bateriile au ca durata de viața între 1 și 2 ani, în funcție de cât de des este folosit scuterul.

În timpul iernii când scuterul este mai puțin folosit, bateriile își vor pierde treptat puterea și s-ar putea deteriora dacă sunt lăsate descărcate. De aceea se recomanda încărcarea periodica indiferent ca este folosită sau nu trotineta.

Cauciuc sau anvelopa

Din când în când trotineta trebuie să fie reparată, iar manualul producătorului te va informa cât de des trebuie făcut acest lucru.
Anvelopele suferă de uzură Constanța și o puncție poate cauza probleme, mai ales dacă nu esti aproape de casă.

Există 4 tipuri de anvelope:

1. Anvelope cu tub interior ce se pot perfora usor. Dacă utilizezi des un astfel de tip de cauciuc Poliuretanic se recomanda verificarea presiunii săptămânal. In urma utilizării constante se formează goluri de aer care pot produce o punctie in camera de aer. Trotinetele cu camera tubulară oferă o călătorie mai plăcută pentru utilizatori însă se pot strica destul de usor.

2. Cauciuc plin : nu poate fi perforat, dar sunt adesea un pic mai incomode – s-ar putea să resimti șocurile mai puternic în timp ce treceți peste pietre sau borduri. Deși sunt mai incomode, îți poți lua adio de la vizitele dese la service

3. Anvelope umplute cu spume anti-perforare: Acestea sunt la jumătatea distanței dintre anvelope solide și anvelope. Sunt fabricate dintr-un compus de cauciuc cu celule deschise pentru a ajuta la absorbția de șocuri.

4. Anvelope cu trepte adânci: sunt disponibile cu diferite niveluri ale benzii de rulare. Cu cât suprafața de rulare este mai adâncă, cu atât este mai mare aderența și stabilitatea pe borduri, versanți și alte terenuri accidentate.

Pentru o durata de viața mai lunga a cauciucului este important ca frâna sa nu blocheze roata instant ci treptat.

Frâna

Majoritatea scuterelor electrice sunt echipate cu un sistem de frânare electromagnetic. Înainte de a ieși la plimbare, verifica dacă frâna funcționează corect.

Ca măsură de siguranță, majoritatea scuterelor nu permit să se porneasca cu motorul oprit. La fel ca în cazul bateriilor, recomandăm să te asiguri că frânele sunt inspectate o dată pe an de către un profesionist.

Citește cu atenție manualul de utilizare

Pare un pas ușor care nu merită să fie pe o lista de instrucțiuni de întreținere, dar ai fi surprins cât de mult poți învăța dacă îți faci timp să citești manualul.
Programul de întreținere corespunzător este, în general, clar scris în manual și urmând sfaturile producătorului poti economisi mult timp și bani.

Sperăm că aceste sfaturi au fost utile pentru întreținerea trotinetei tale iar dacă mai ai întrebări nu ezita sa ne contactezi.

REPREZINȚI UN SERVICE DE TROTINETE ELECTRICE ȘI NU EȘTI PE LISTĂ?